PLANTELLA BIO ljepljiva traka

3,45 

Fitokol ljepljiva traka koristi se kao barijera za zaštitu voćaka od gmizavih štetočina kao što su: gusjenice, gusjenice, male zimske peteljke, mravi, lisne uši. Korištenjem Fitokol ljepljive trake stabla se štite na ekološki prihvatljiv način, a štetnici se uništavaju mehanički bez upotrebe sredstava za zaštitu bilja.

Zalijepite dvostrano ljepljivu traku oko debla i grana drveća, oko potpornih stupova drveća i grmlja, a zatim skinite zaštitni papir. Koristimo ga tijekom cijele godine i po potrebi ga mijenjamo.

Čuvati izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca, odvojeno od hrane, pića i stočne hrane. Iskorištenu traku odložite zajedno s običnim gradskim otpadom. Ovaj proizvod nije otrovan, ali sadrži jako ljepilo (poliizobutilen) i njime treba pažljivo rukovati. Ako ljepilo dođe u dodir s tijelom, pažljivo obrišite dijelove kože krpom natopljenom jestivim uljem. Ako ljepilo dođe u dodir s odjećom, veći dio možete ukloniti rukom, a ostatke očistiti krpom namočenom u benzin. Lagano trljajte odjeću.

4 na zalihi

SKU: 3858891430492 Kategorija: